Avsnitt 118 av 18987976 i den ändlösa serien ”En pendlande småbarnsmorsas klagan”.

Huvudvärken från helvetet…

IMG_4507

… sitter jag och lider av. På bästa kontorstid, med bortrest kollega och hela kontoret för mig själv. Nu hade jag kunnat vara ett under av effektivitet – men ICKE! Vill inte ta huvudvärkstablett p.g.a. amning, så jag sitter och hoppas att mineralvatten botar.

Jaja, ska snart åka hemåt i alla fall.

Tidigt sänggående kanske hjälper. Har en liten känsla av att sisådär fem timmars sömn med avbrott för att lyfta upp barnet ur spjälsängen, amma, lägga barnet tillrätta när han hamnat upp-och-ner i fotändan av sängen och så vidare, inte är helt optimalt för det allmänna välmåendet.

Fick inte sova min halvtimme på bussen imorse heller, för det fanns inget ledigt ”eget” säte, så jag fick sitta bredvid någon och ut mot gången. Inte riktigt läge att logga ut och börja snarka. Och på hemvägen törs jag inte somna, för då vaknar jag nog upp på helt fel plats och måste krångla med tunnelbana och buss för att ta mig hemåt igen. På morgonen åker jag till ändhållplatsen, så då är det lättare. Och pendlar mot strömmen, så det brukar finnas gott om plats.

På min önskelista till kontoret står någon form av tältsäng som en kan ta fram och ställa bredvid skrivbordet när en behöver ta en liten tupplur. Har annars testat att sova sittande vikt över skrivbordet, samt ligga på golvet under skrivbordet. Inte så bekvämt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.