Tvivel

Bara en första dag av tre i rad då jag knappt kommer att se mitt barn mer än en kort stund innan han somnar, och en kort stund innan han riktigt vaknar.

Kom hem från jobbet vid 19.30 och satte igång med matlagningen medan B fick fortsätta passa H. Skulle sedan ta upp och natta gossen medan maten lagades färdigt, varvid han plötsligt slog mig upprepade gånger i ansiktet och på huvudet. Jag uppmande både en arg blick och en arg röst, och sa ”NEJ! SLUTA!”. Varpå ungen skrikskrattar hysteriskt och fortsätter slåss.

Kanske fungerar det inte bra för honom att jag är borta så långa dagar? Kanske är det därför han blir så ledsen när jag försvinner utom synhåll? Kanske är det därför han nu börjat slåss?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.