So far so good…

Utöver att det blåser halv storm ute, så jag inte kan avnjuta en kaffe under parasollet på uteplatsen, kunde förmiddagen inte ha förlöpt bättre.

Lilleman vaknade glad som en lärka klockan 08, klättrade nästan ner från sängen själv och drog på upptäcktsfärd på övervåningen. (Under bevakning förstås, då det ännu inte är helt barnsäkrat där.) Hittade ett par ryska dockor i mammans arbetsrum, som han tyckte var mycket fascinerande. Vidare till pappans arbetsrum, där han hittade några fina leksaksbilar från pappans barndom.

Själv hade jag fått sova rätt bra. Vaknade till vid 06 och passade på att smyga upp och duscha medan resten av familjen sov. Sedan det allra bästa: att få krypa ner under täcket i badrock, med handduksturban på huvudet, och somna om medan jag torkade. Underbart!

B åkte till jobbet, och lilleman åt hela sin gröt utan några större uppträden. Jag hittade ett par avsnitt av ”I drömmarnas trädgård” på Youtube, och det var ett kärt återseende – H sprack upp i världens leende så fort han hörde de inledande tonerna.

Han somnade efter att ha ammats i sängen, och sov i en och en halv timme. Nu har han vaknat och fått mellis, och vi ska ut på långpromenad.

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.