Dagen D är här!

Nämen god morgon! Här är läget ganska trött just nu.

Till 03 var denna mamma uppe och bakade tårtor och förberedde mat. Nu är det dags att upp och hoppa för att fortsätta med det, städa det sista och börja med tältresningen. Eller nej, tältresningen gör B, med hjälp av min pappa, när han dyker upp lite senare. Enormt könsstereotypt, eller hur? Men jag har så mycket att stå i ändå, med mat och allmänt projektledande, att jag inte är ledsen att slippa tältbygget.

Helt på ett sidospår (MC Gets Side-Tracked Easily, det är jag det…) och apropå stereotypa könsroller, så har jag som snart 35-åring aldrig klippt en gräsmatta eller grillat kött på utegrill (utöver när det på fest varit alla-grillar-sin-egen-burgare, men jag har aldrig själv tänt en grill och ansvarat för glöden i den). Sjukt va? Har bott i hus med relativt välklippt gräsmatta i snart fem år, och äter grillat varje helg under säsongen, men det är aldrig jag som fixar dessa grejer. Jag odlar örterna och grönsakerna och lagar béa istället.

H är vaken, och jag måste köra igång. Hoppas vi lyckas ro detta iland idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.