Redan dagen före kalaset…!

Klockan är efter midnatt, och det är redan formellt sett dagen före kalaset. Men jag ska sova ett tag innan sista-dagen-förberedelserna tar vid. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Trädgårdsstädningen är nästan klar, och vi har varit och köpt lite blomsterfägring både att dekorera borden med, och för att snygga till i trädgården. Vi har också köpt läsk, mineralvatten och annat alkoholfritt.

Imorgon blir en tung dag, med all mathandling för kalas och efterföljande kräftskiva, leverans av hyrsakerna och partytältet, plantering av inköpta blommor, tältresning, tårtbakning och allmän matförberedelse. Och städning inomhus. Puh, det kommer att bli tungt!

Som tur är har vi mormor här, och lille H älskar att leka med sin mormor, som har oändligt tålamod att leka med boll, hålla i små händer när han går, och sjunga och ramsa, medan föräldrarna yr runt och gör sina saker. Hon köpte också en stor fin lastbil i plast åt honom när vi var på Clas Olsson för att handla kulörta lyktor till tältet. Jag råkade lyfta upp och visa den när vi gick förbi, och sedan störtjöt H när jag lade ner den. Så mormor köpte den i present till honom, och var nöjd med att ha hittat något han verkligen ville ha. H var också nöjd, och fyller lastbilsflaket med allehanda saker han hittar i skåp och lådor.

Nä, nu blir det ansiktet i kudden för min del. På återseende!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.