Kalasförberedelser pågår…

Igår hade jag en ganska produktiv jobbdag, och var hemma ”redan” vid 21.

Stupade i säng nästan direkt efter middagen, som utgjordes av helfabrikatsköttbullar från frysen, med spaghetti. Glammigt, va?

Lilleman sov till ungefär samma sekund som jag kröp ner i sängen. Men det gjorde inte så mycket -jag hade ju längtat hela dagen!

Idag fick jag en oväntad sovmorgon. Skrutteplutt vaknade redan strax efter 7, och jag var så förlamande trött att jag bönade och bad B att ta upp honom och ge honom gröt så jag fick sova ”bara en halvtimme till…snälla…!”. Sedan vaknade jag vid 10.

Nu är kalasförberedelserna i full gång. Avbockat på listan är beställning av partytält (som vi köper) och bord, stolar, tallrikar, glas och bestick m.m (som vi hyr). Bolaget är avklarat! (Nej, vi tänker inte ha ett helnyktert kalas, vi serverar både vin och öl till buffén.)

Inköp av mat och dekorationer kvarstår, liksom städning av både hus och trädgård. Och lagandet av maten. Mormor har dock anlänt idag, och kan avlasta med den blivande ettåringen.

Nu blir det fullt ös i några dagar framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.