Bugaboo Breezy till Bee3 Van Gogh

Igår kom Breezysuffletten till min Bee3 Van Gogh. Jag kunde såklart inte hålla mig från att montera den direkt.

IMG_3347 IMG_3346

Den är i ett tunnare tyg än den tillhörande suffletten, och är inte glansig utan matt på ytan. I övrigt är skillnaden att den har meshpaneler, ett utfällbart ”nät” i mesh samt en tittlucka som öppnas helt längst upp på suffletten.

Jag läste någonstans att Breezysuffletten även ersätter myggnät på vagnen. Det stämmer dock inte på Breezy till Bee, för det utfällbara nätet räcker inte ända fram över fötterna, i vart fall inte i liggläge, vilket ju är det en ofta vill ha med myggskydd. Det brukar inte vara så populärt att täcka över H när han är vaken.

Suffletten var lätt att montera. Det ingår bara tyget, så man måste ta av det gamla tyget från bågarna och sätta på det nya. För en gångs skull kändes det nya tyget dock nte übertight, så det gick lätt.

Jag är nöjd med resultatet, och hoppas det blir lite riktig sommar snart så att H får glädje av sin nya luftiga sittplats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.