Tinkafu barnvagnskrokar

Idag kom det en liten rosa plastpåse i brevlådan. Det var barnvagnskrokarna som jag beställt från norska Tinkafu förra veckan.

Eftersom jag nu har två Ergobaby Travel Pouch och en Bugaboo Organizer som delar på clipsen till Bugaboo Organizer, och en tredje barnvagn på väg, tyckte jag det var läge att investera i ytterligare en fästanordning. Istället för att beställa extra Bugaboo-clips för 170 kr plus frakt beslöt jag mig för att testa Tinkafus universalkrokar. Det gick på ca 150 norska kronor inklusive frakt.

Och idag kom alltså det lilla paketet. Och hur glad blir man inte när de små krokarna kommer i ett eget litet fodral och med ett handskrivet kort? Så gulligt!

Krokarna är rejäla, med kardborrefästen, och vridbara i 360°. Mera foton kommer snart i min jämförelse av Bugaboo Organizer och Ergobaby Travel Pouch.

IMG_2995 IMG_2996

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.