Behov av blöjhink

Sedan H föddes har vi löst det där med förvaring av använda blöjor på ett rätt provisoriskt sätt; vi har köpt extra starka avfallspåsar på rulle från mataffären och hängt en påse på termostatvredet till handdukstorken bredvid skötbordet.

Det har fungerat fint så här långt. Nu när H har börjat producera bajs som är mer som… bajs, har badrummet börjat anta en inte helt angenäm odör. Vi behöver alltså en blöjhink.

Eftersom vi inte vill bli låsta till något system med svindyra påsrefiller man måste åka till specialaffärer för att köpa/beställa på nätet verkar det bli en Ubbi för vår del. Jag fick till och med ett infall och googlade fram återförsäljare, i tanken att vi skulle plocka upp en på väg hem från babysimmet. Men alla försäljare i Stockholmsområdet hade en sak gemensamt: de sålde hinken i ett urval av följande kulörer: babyblå, ljusrosa, ljusgrå och vit. Wtf? Kan det bli tråkigare?

Jag har spetsat in mig på en knallorange, men kan tänka mig den himmelsblå/turkosa eller den (något för bleka) gröna också. Men det får alltså bli en nätbeställning nu igen. Både Jollyroom och Lekmer har de roligare färgerna, och hinken kostar lika mycket överallt, så jag får se om någon av dem har något annat bra erbjudande som känns lockande.

H sitter och sover i sitt babyskydd. Han somnade medan vi åt lunch efter babysimmet och vaknade inte ens när vi kom hem. Skönt att man kan räkna med att han sover middag ordentligt åtminstone en dag i veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.