Aj aj, arma tuttar

Efter diverse magåkommor har jag den senaste veckan haft halvtaskig mjölkproduktion. H har ett par morgnar till och med krävt flaska före frukost.

Nåja, tänkte jag ganska avslappnat, det går upp och ner ibland. Jag får väl se till att köra tuttarna i nyllet på ungen så ofta jag kan när jag är hemma. Så det gjorde jag från onsdag efter jobbet till och med inatt.

När jag kom till kontoret i förmiddags märkte jag till min stora fasa att jag tagit ur pumpen ur jobbryggsäcken. Så jag har intensivammat ett dygn bara för att få högpresterande tuttar på jobbet, utan bebis och utan pump!

Nu när jag kom hem var brösten stenhårda, knöliga och djävulskt ömma, kan jag säga.

Det känns väldigt avslappnat nu, det här med amning. H äter mer och mer mat, och mindre ersättning. Och maten är ingen konkurrent till min mjölk, den är en naturlig utveckling att glädjas åt, inte en rival att vara svartsjuk på, som ersättningen. Så känner jag.

Och just nu sitter jag med mjuka, oömma bröst och en mycket nöjd, mjölkstinn liten krabat i famnen. Fredagsmys.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.