Inte sova, bara kräkas

Ytterligare en dag då H inte har sovit en blund utöver precis när han somnat i min famn. Så fort han läggs ner vaknar han. Precis som i tisdags.

Igår, när B var hemma, sov ungen middag som han brukar. Börjar lite smått undra om han har något emot mig, vår son.

Både jag och barnet är helt färdiga när han varit vaken i princip från 8 till 20. Och som vanligt med H är trötthet lika med kräk. På hela sig, på hela mig, på bärselen, på babygymmet, på B när han kom hem.

Provade att bära H på ryggen i Ergon. Det gick hyfsat, men var lite svårt att få honom att sitta rätt. B kliade sig i huvudet när han kom hem och undrade varför jag hade kräk på ryggen. Det var därför. Jag tror ryggbärandet får vänta tills H blir lite äldre.

Nu sovs det så gott att H inte ens reagerade på att bli uppburen till sovrummet. Skruttunge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.