Babasling, andra försöket

Igår ville H inte sova när jag ville pyssla om krukväxterna en stund. Skam den som ger sig, tänkte jag och plockade fram min fina, dyra Babasling som legat och skräpat i en fåtölj sedan jag avbröt mitt första försök.

Och det gick faktiskt lite bättre den här gången. Jag provade ”side saddle”-positionen och fick i vart fall till det så pass att H satt där han skulle utan att jag kände att jag behövde stödja upp honom med armen. Men axelremmen satt fortfarande upp mot min hals, och jag vet inte om och hur detta kan åtgärdas.

Jag ska försöka lite till, men får nog inse att en ringsjal eller en lättare bärsele nog hade svarat bättre mot mina behov. Det här med att den inte går att justera med barnet i, samtidigt som det är väldigt svårt att justera den rätt, gör att det till och med nästan är lättare att knyta hybridsjalen från Ergobaby.

Jag är lite sugen på en Ergobaby-sele sedan jag såg en av vattengympamammorna med sin lilla i en Ergo. Vet bara inte om en original eller till och med den lilla resevarianten skulle räcka, eller om jag skulle behöva 360:n. H är ju väldigt nyfiken på omvärlden.

Men efter att ha köpt en Stocke-sele, en Ergobaby hybridsjal och en Babasling kanske bärmojängbudgeten är uttömd för det här barnet, ingen av dem var ju direkt billiga. Men å andra sidan är det ju bättre att köpa nu och kunna använda både till H och eventuella syskon. Priset per barn blir ju liksom lägre om man köper allt till det första barnet.

En grå 360 eller den fina gröna ekologiska Zen, det är frågan… Eller räcker det med en Stowaway?

Stokke-selen kan användas framåtvänt, så det kanske räcker så vad gäller framåtvänt läge. Det jag är ute efter är ju en lite mjukare, mindre sele för mest inomhusbruk, eftersom Stokken är så kraftig och med mer utomhuskänsla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.