Got milk!

Som jag nämnde igår har amningen plötsligt börjat fungera bättre efter att H börjat äta mat. Han ligger nöjt och klunkar, och man märker att han får i sig rätt mycket mjölk.

Idag har han bara fått en flaska till frukost och en till middag. Vi har varit på resande fot hela dagen. En pyjamasförsedd H stoppades i babyskyddet direkt från sängen, sedan bar det av, med en värmd flaska som fick ätas i bilen.

Vi plockade upp en vän längs vägen, och vi smet in och lånade en soffa för en stunds bekväm amning. Sedan blev det lunch på ett hamburgerhak, och jag lagade H:s förberedda gröt i micron. Det blev lite kvar, som vi sparade till fikapausen på eftermiddagen.

Medan killarna handlade fick jag och H en helmysig amningsstund. I baksätet på parkeringen utanför ICA i Vansbro satt vi medan mörkret föll och snön så sakteliga täckte bilen. Jag, lilleman och vår älskade Doomo-kudde samt en stor stickad sjal. Och han klunkade och sörplade tills han var alldeles nöjd, med mjölk rinnandes ur mungipan. Det är ju så här amningen ska vara!

Efter att vi kommit på plats fick han amma och sedan en flaska. Nu har han nyss somnat, full av intryck men också av mjölk.

Första heldagsturen med bil gick alltså bra. H satt i bara pyjamas i sin åkpåse från 7 A.M. Enfant i babyskyddet. Påsen var så klart öppen, men det blev ändå så varmt att H var alldeles svettig om ryggen. Men han var glad hela resan utom de sista fem milen, då han var redo för både mat och blöjbyte.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.