Rätt energi

Eftersom H somnade så snällt igår kväll passade föräldrarna på att göra nytta hemma. Mellan 23 och 02 beställdes badbyxor till babysim, städades sovrum, byttes lakan, tvättades tvätt, pumpades mjölk, duschades pappa, vattnades blommor och packades jobbväska. Allt medan H fridfullt sov i sin mjuklift i soffan.

Söndagarna lyckas alltid bli sena, vilket är mindre bra när jag ska upp tidigt för en av två dagar på kontoret. (Jag jobbar hemifrån en halvdag i veckan också.) Den här veckan ser det dessutom ut att behöva bli hemarbete en av kontorsdagarna.

För att få upp energin drog jag igång Spotify i lurarna på promenaden mot jobbet. Jag tycker det är kul med funktionen att starta ”radio” baserat på en låt, en artist eller ett album. Idag ville jag ha en mix av energi och nostalgi, och startade en lista baserad på EMF:s Unbelievable. Jag fick en skön blandning av mest sent 80-tal och tidigt 90-tal med bl.a. Madonna, Human league, Ace of base, Lenny Kravitz, Depeche mode, Spin doctors, George Michael och Pointer sisters. Helt rätt energi för att liva upp en seg måndagsmorgon.

Nu ska jag sparka skiten ur den här arbetsdagen så jag får mysa med min pojke med gott samvete imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.