Min vilda bebis sover (äntligen)

Jag är medveten om att jag på det stora hela fått ett väldigt snällt och lättsamt barn, det är jag. Men för närvarande är H ganska vild.

Helst vill han inte sova alls. Eller kanske en stund i famnen då, men han kämpar emot in i det sista och sparkar, kråmar, viftar, boxar, ålar, flaxar, river, rycker och bökar. Likadant när vi lägger oss för natten. Och han sitter aldrig still. När han sitter i sin babysitter sitter han och viftar med benen från sida till sida samtidigt som han flaxar med armarna upp och ner och guppar med huvudet fram och tillbaka. Man blir trött bara av att se på honom.

I natt tyckte han att det var dags att vakna redan 02.30 för att komma upp i vår säng. Sedan krävde han tuttbyte ungefär en gång i timmen fram till morgonen. Vid 10 gick vi upp för att fixa frukost, men inte ville han sova sedan trots smakprov, gröt, tutte och flaska. Nej, han ville härja runt.

Men nu sover han, den lilla ängeln. Ett par timmars härjande, tre stora omgångar kräk, två klädbyten och en tutte senare.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.