Uppdatering från @alltenligta på Instagram

För bara några veckor sedan hade jag aldrig trott att jag skulle kunna åstadkomma sådana här bröd. Helt utan jäst dessutom! ⁣⁣Hembakade matbröd har för mig alltid varit mattgrå, kompakta saker som möjligtvis är goda när de fortfarande är varma, men sedan snabbt börjat både se ut och smaka som cementklumpar.⁣⁣Sedan satte jag ett par surdegar, och har spenderat kvällarna efter nattning, och de tidiga morgnarna med Tott, med att experimentera under ledning av Google och boken "Bröd Bröd Bröd" av @paindemartin ⁣Nu har vi varit självförsörjande på bröd i över en månad, och har bröd som ligger framme på skärbrädan i uppemot en vecka utan att bli dåligt. ⁣#surdegärkul #surdegsbröd #sistpåbollen #tittavadjagkan
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.