Uppdatering från @alltenligta på Instagram

På söndag fyller han 5 år. Min enda son, min förstfödde.⁣⁣⁣⁣En liten människa på riktigt nu. Som det går att prata och resonera med. Som är en stolt och (mestadels) väldigt snäll storebror till sina småsystrar. ⁣⁣⁣Han bygger fantastiska kreationer med lego, och ritade mig en brandbil med "MAMMA" skrivet i stora, skakiga bokstäver på baksidan häromdagen, det sista A:et på raden ovanför när utrymmet tog slut.⁣⁣⁣⁣Fem fantastiska år som mamma till honom får mig att längta efter att se vart de nästkommande fem åren tar oss. (Även om den del av mig vill stanna tiden, vrida tillbaka klockan och låta mig snusa hans bebisnacke igen.)⁣⁣⁣⁣Älskade, älskade barn. ⁣⁣#augustibebis2014 #5år
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

2 thoughts on “Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.