Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Vi reste till mormor i Örebro över sommarens varmaste dagar, jag och alla tre barnen.⁣⁣Vistan fick återigen vara resekompanjon, eftersom just dessa resor var anledningen till att jag köpte den. ⁣⁣Jag ville gärna ha babyskyddet med att förvara minstingen i på tåg/buss, och valde att använda de undre adaptrarna till det, så att den stora övre sitsen kunde användas till valfritt storasyskon. ⁣⁣Vistan klarade jobbet galant. Utöver barn (alla utom ett är dock på vift på bilden) så fick vi plats med en påse sandleksaker, en påse med matsäck för utflykt till Stora Holmen, min ryggsäck och mormors ryggsäck och en hel del annat smått och gott i varukorgen.⁣⁣Nästa gång sätter jag nog babyskyddet överst, eftersom det blev ständiga bråk mellan de två äldre barnen när storebror ville åka ståbräda, och lillasyster INTE ville dela med sig av benutrymmet. Storebror satt inte i vagnen en sekund under resan, och lillasyster klarar nog (ish…) maxvikten för syskonsitsen som måste användas längst ner. ⁣⁣Minstingsystern hade det bra längst ner, med lite hjälp av supersmarta solskyddsfilten från Kalani Sunwear. ⁣⁣Med temperaturer på 30+ tyckte jag dock inte att dynorna från Aeromoov gjorde så mycket för ryggsvettsfaktorn, utöver att det var rätt bra att all den vätan hamnade på en dyna istället för rakt in i barnvagnsklädseln. ⁣⁣På vägen ner missade vi (pga trafikstockning) först bussen vi skulle ha åkt med (tänkte att det var smidigare med hänsyn till att så få tåg går från Sthlm C nu, och en får åka från Sthlm Södra eller Flemingsberg istället). Rejsade till Bålsta för att ta ett tåg istället, som vi missade på grund av världens sämst utskyltade tågstation. Vi kom inte fram med bilen, och fick se tåget åka precis när vi kom upp på perrongen. Så pappan fick köra oss till Örebro på onsdagskvällen, och resan blev nog rekorddyr för sträckan. (Ja, vi hade köpt alla biljetterna…)⁣⁣Hemresan med tåg igår gick okej, trots oönskad placering på tågets övervåning. Svettigt i tåget, och svettigt att kånka vagn och barn uppför trappa. Men det gick.⁣⁣#ubvista #spenser #packåsna #barnvagn #syskonvagn #maxicosi #cabriofix #aeromoov #kalanisunwear #resevagn #resamedbarn
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.