Bild

Uppdatering från @alltenligta på Instagram

När en bebis har lyckats snurra in sig själv i en filt, och bitgrodan är så nära, men ändå så långt borta. ⁣⁣Hon rör sig på olika sätt över golvet – hasar, knuffar, rullar, häver, trycker, hoppar och sparkar. Står på händer och fötter och gungar. Ställer sig i en perfekt planka ibland. Men har inte riktigt knäckt krypkoden, den växelvisa.⁣⁣Tänderna kommer närsomhelst – hon gnager på allt, och det går att se de små bissingarna genom tandköttet. Men de har inte riktigt tittat fram ännu.⁣⁣Sätta sig upp, och fortsätta sitta, kan hon.⁣ Om en knapp vecka blir hon 7 månader. Min glädje, denna underbara, glada lilla Tott.⁣⁣#decemberbebis2018 #lillarödtotten #6månader
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.