Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Äntligen utesäsong, och våra lediga fredagar består av att ladda Vistan med barn, ombyten och mellanmål, styra mot lekplats (öppna förskolans är bäst – inhängnad och full av leksaker vi inte behöver släpa på), låta de två stora rasa av sig (medan mamman dricker kaffe och gullar med bebis), äta sen lunch på närmaste barnvänliga ställe och styra hemåt efter eventuella inköp. Idag var vi ute 10-16. Trötta och nöjda barn, som nattas lätt på fredagskvällen. ️(Alla tre barnen åkte i Vistans sittdel vid något tillfälle under dagen – 2-åringen när jag tvingade henne att åka vagn, 4-åringen så fort han fick chansen, och bebis när hon ville sitta med under lunchen, och när hon ville se de större syskonen springa den sista biten hem.)
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.