Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Jag fick en fråga på dm om hur stora barn som ryms i Emmaljunga Edge Duo. För närvarande kör jag Emmaljungan med liggdel till minstingen på snart 4 månader, men som tur är har jag två beredvilliga (ok, fick muta med padda 😇) försökspersoner hemma. Ovan är resultatet. Första bilderna en tjej på 2 år 4 mån, klädstorlek 92/98. Gott om utrymme, och hälarna nuddar botten av fotstödet bara om hon verkligen sträcker ut benen rakt. Hon klarar nog den snåla viktgränsen på 15 kg. Resterande bilder är en kille på 4 år och 8 mån, klädstorlek 110/116. Hans huvud sticker upp, och han måste sitta med lite böjda ben. Men han får plats, och sitter enligt honom själv skönt. Knäna slår inte i bygeln. Han väger dock bra mycket mer än de tillåtna 15 kg (kanske 22?). Personligen skulle jag dock inte oroa mig så mycket över det på en så rejäl vagn. Tillverkaren anger att vagnen är för barn i ålder. 0-3 år, och det tror jag också är ungefär den ålder som vagnen lämpar sig bäst för, även om den klarar en occasional 4-åring också #emmaljunga #emmaljungaedgeduo
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.