Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Såld, såld, såld, såld och såld. De senaste veckorna har jag tagit avsked av inte mindre än fem barnvagnar. Ett par för att jag skaffat, eller tänker skaffa, ett alternativ med precis samma användningsområde. Vår älskade första vagn, Bugaboo Buffalo, som fick åka för att ge plats åt nya favoriten Emmaljunga Edge Duo Outdoor. Mountain Buggy Terrain, för att ge plats åt Thule Urban Glide2 i enkelvagnsutförande. Ett par vagnar som var rena felköp och som jag aldrig klickat med. Bugaboo Runner, så klumpig och svårstyrd med sitt fasta framhjul. Babyzen Zen, så snygg och så finurlig, men med en varukorg som knappt rymmer en handväska och ingen möjlighet att ha en väska hängande över styret. Och slutligen Phil & Ted's Vibe 3, som på så många sätt var en underbar resevagn för våra turer till mormor, så mångsidig och lätt att fälla ihop. Men som också föll på att varukorgen försvann när ett barn skulle sitta i syskonsitsen undertill. Det känns skönt att ha blivit av med vagnar som bara stått. Och jag kan nog överleva med de sex, snart sju, som jag har kvar En Uppababy Vista för resorna till mormor hade ju varit fint förstås, och ett Donkey2-chassi för att uppgradera min Donkey Weekender. #bugaboobuffalo #emmaljungaedgeduo #mountainbuggyterrain #bugaboorunner #thuleurbanglide2 #philandtedsvibe #babyzenzen #uppababyvista #bugaboodonkey2 #barnvagn
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

3 thoughts on “Uppdatering från @alltenligta på Instagram

    1. Hej Annika! Tack för erbjudandet, det är verkligen snällt. Men som den barnvagnsnörd jag är så är det såklart en specifik Vista jag snöat in på. Håller på att vända på kronorna för att se om jag kan få mig en Spenser senare i vår 🙂 Hur kommer det sig att du inte använt din Vista?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.