Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Vi har av olika anledningar flaskmatat alla våra tre barn, kombinerat med amning. Att ge ersättning är inget vi valt till att börja med. Nu med barn nummer tre känner jag inte längre någon sorg över att inte ha kunnat helamma. Jag känner glädje över att få se de här stunderna. ️ Och över att det ändå är fler som tittar förstående än dömande när vi plockar fram flaskan offentligt. När lillan började vråla efter sin morgonflaska i frukostmatsalen på hotellet i Trysil, och det tog en stund innan vi fått den värmd, hörde jag två kvinnor i övre medelåldern prata vid bordet bredvid. "Vad bra att barnet fick flaska så hon blev mätt och tyst." Det sades alltså inte som "gud så skönt att de fick tyst på ungen". De fortsatte prata om amning och (deras) barn som bara skrek hela tiden och att de inte "fick" ge flaska "på den tiden". Och det är faktiskt fantastiskt skönt att låta bebisen bli mätt och tyst… Jag älskar att amma och är glad över att jag kan, och jag är glad över att barnen fått ersättning så att de vuxit som de ska, och att även pappan kunnat mata dem. #flaskmatning
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.