Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Igår (när barnen inte längre gick att ha i möblerade rum framåt eftermiddagen) blev det premiär för bärselepromenad. Första turen ute med tre barn utan barnvagn. Det blev en tur till den närbelägna lilla holmen, ett litet naturområde med strövstigar och grillplatser. Jättemysigt, framför allt en liten sträcka då jag gick med en liten barnahand i vardera av mina händer, och den lilla på magen och kände att jag hade en hel liten flock med mig. En flock som är min. Också jättejobbigt, framför allt när 2-åringens energi tog slut, och den kilometerlånga vägen hem tog 45 minuter av tjat och gnäll (från mig alltså). Än går det bra att bära liten i Babybjörn mini (formellt håller den till 11 kg), men jag kommer nog att börja använda en sele med avlastande höftbälte snart. I alla fall för promenader. Hemma för korta stunder hänger den nog med längre, den är så lätt att ta på och av, och jerseytyget är så mjukt och mysigt. Lurvväst med babyficka på var bekvämt i vårvädret – bara pyjamas och mössa på den lilla och ner i selen! #babybjörnmini
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.