Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Emmaljunga Duo Edge Outdoor Timber med Voksi Classic+ åkpåse i färgen Forest Pale Pink, samt bärplatta. Påsen får p r e c i s plats i Emmaljungans rymliga liggdel, så den kräver utrymme, minst sagt. Min äkta hälfts reaktion var "Vad är det för monstrum du har lagt i vagnen?" Men visst är den fin? Den mörkt gammelrosa/ljungrosa färgen är så perfekt till Emmaljungan, som har en fantastisk grågrön färg (vars grönhet inte går att fånga på bild, men den är verkligen grågrön, inte grå). Liggdelen har inga bärhandtag, så jag tycker att det är perfekt med en åkpåse som även kan fungera som mjuklift. Att den är så hög beror på att en stor del av påsen är invikt i den "babyvikning" som används i liggdel och med platta. Sedan kommer en standardvikning, och slutligen en 3-årsvikning, så att påsen växer med barnet. Påsen kan också vikas ut i ett platt stycke, och kan då vara lekfilt. Perfekt när V hälsar på mig på jobbet. Med sommarfilten inuti sedan räknar jag med att det blir lite rymligare i vagnen. Eftersom stoppningen är helt i ull är jag inte heller rädd att bebis kommer att bli för varm eller kall. Nu får hon bara mössa till innekläder i påsen, som hålls ganska öppen i toppen, och snart byter jag till sommartäcket. #decemberbebis2018 #emmaljungaedgeduo #emmaljungaduoedge #emmaljungaedge #barnvagn #åkpåse #mjuklift #voksiclassic
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.