Trysil – dag 1

Första dagen på plats mest acklimatiserade vi oss.

Testade frukostbuffén. Hyrde skidor och annat till H, släppte iväg honom på första skidskoledagen och tog en liten sova-middag-promenad med de andra i vagnen. Ingen vagn går ju obehindrat på snöiga skidbacksområden, men det gick ändå bra att ta sig fram med Thule Urban Glide2 Double.

H hade haft roligt, men behövde tydligen öva mer på sina ”pizzor”, vilket vad jag förstod var Valle-språk för det jag lärde mig som ”schneepflug”, snöplog, i Österrike den där gången jag gick i skidskola med en 11-12-veckors-H i magen, för fem år sedan.

B åkte skidor medan H var i skidskola. Alla gick till badet på eftermiddagen, utom jag och V. För jag fick en stresspanikkris över tanken att gå till pool med bebis och L, även om vi var flera vuxna. H har ju fått lite självbevarelsedrift, men fröken L? Not so much.

Vi blev sena till middag och fick dela upp oss för att få bord. Vår lilla familj fick pasta/pizza igen, medan övriga testade den enklare á la carte-restaurangen. Sedan sov vi.

Det gick för övrigt rätt okej att sova med båda tjejerna i sängen. Bebis sov i sin Yoyo tills det blev tuttedags, och sedan samsades vi alla fyra i dubbelsängen. Det hjälpte ju att den var 2,10 och utan skarv. Jag sov med ett öga öppet för att inte L skulle rulla över eller sparka V, men jag är ju van att sova lätt när vi samsover.

På morgonen ville L hämta napp och filt till lillasyster, ”Nu bebis glad!”, och lägga sig bredvid henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.