Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Ett stycke trött mamma. Idag är det de stora barnens lediga dag pga 30-timmarsvecka. Och mammans ”lediga” dag. Idag ensam med 3 under 5. Sitter med bebis i famnen, och hör hur tvååringen sitter i soffan – vars alla kuddar vräkts ned på golvet – och knaprar på näven med torr kattmat hon just var och hämtade i köket (hon har fått frukost tidigare, jag lovar). Mammans nej betyder absolut ingenting när hon sitter fast med bebis i famnen. De vet att jag aldrig hinner hindra dem då. 4-åringen hotar att döda 2-åringen för att hon tagit en legobit. Fint språk lärt från förskolan (inte personalen alltså, utan en alldeles särdeles vidrig äldre unge som får min unge att vilja vara cool, tycka om blått och inte leka med tjejer eller ha tjejfärger). Härlig fredag!
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.