Trasig make och sövande barnvagn

Maken hade naprapat-tid idag, efter att ha sovit sönder sin rygg före skidresan till Romme. Så jag skulle jobba hemifrån för att ta hand om V medan maken var på lagning, medan han fick ta med storbarnen på vägen hem sedan.

Jobba… Nej, det gick såklart inte att få bebis att sova utanför famnen. Hon var vaken hela dagen efter lunch.

Jag blev i alla fall en barnvagn fattigare, då nu även mitt gamla överilade inköp, Babyzen Zen, fick lämna hushållet. När de reade ut chassit till halva priset förrförra sommaren kunde jag såklart inte motstå den, och hittade även liggdelen till ett bra pris.

Just liggdelens många funktioner som babysitter och vagga, och ett lite halvsittande bakåtvänt läge, trodde jag skulle vara perfekt för L, framför allt att hänga i på mitt kontor. Och bra att ha en smidigt ihopfällbar vagn på jobbet vid t.ex. oväntade hämtningar av sjukt barn på förskolan.

Men den har inte använts. Jag slutade försöka ha L på kontoret rätt snabbt. Och en liten duosingelvagn med nästan obefintlig varukorg var kanske inte riktigt rätt för mig rent generellt.

Det känns skönt att rensa ut och förädla lite i vagnparken.

Lilla V är helt suverän på att åka vagn. Från att ha kinkat somnar hon så fort vagnen börjar rulla ut från uppfarten. Och sedan sover hon. Timme efter timme. Hon fortsätter att sova även efter att vi kommit hem.

Jag tog en kvällstur med Emmaljunga Outdoor Edge till mataffären. Bebis sov direkt vid avfärd, och somnade för kvällen, ett par timmar tidigare än vanligt. Så jag hann även med mer hemma, trots att jag lagt halvannan timme på att gå och handla. Kanske en ny vana?

När hon inte är sur har hon börjat le och prata i mycket större utsträckning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.