Oväntat besök, och fasligt fasande fasbebis

Jag gick inte på någon promenad idag. Och då ville bebis inte heller sova.

Utöver några femminuterspauser efter försök att lägga ned sovande bebis, och kanske en halvtimme på eftermiddagen då hon sov i vagnen, så hade jag bebis i famnen från morgonen till kvällen.

Och hon var så missnöjd med allt. Enligt appen är det en fas (utvecklingssprång) på intågande just precis nu, så jag hoppas att det är det. För annars – om detta fortsätter – så måste vi börja fundera på eventuell mjölkallergi hos V också. För hon är så kinkig, och har uppenbart ont i magen, och är prickig i hela ansiktet och ner på nacke/hals. Men det kan ju vara en helt vanlig fas, vanligt magknip och babyacne. Time will tell.

Hennes enda lite längre tupplur avbröts dock av att det ringde på dörren, och svärmor, labrador och alla barnens farbröder vällde in. De hade inte fått memot om att allt firande var inställt, så det blev en stunds samvaro med hämtpizza och tårta som de haft med sig. Trevligt ändå, även om jag satt med lilla fröken V lika konstant som annars under dagen.

Mood of the day.

Själv tröstade jag mig själv med dillchips och fulöl när jag tvingades inse att ingenting skulle bli gjort hemma på söndagskvällen heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.