Veckan som försvann

Jahapp. Sista arbetsdagen denna vecka, och det faktiska arbete som utförts är alldeles för lite.

Förra torsdagen – datorhaveri, BVC och bebis på jobbet. Måndag – ingen förskola på grund av personalbrist och bebis på jobbet och fortsatt datorhaveri. Tisdag – extrem trötthet, förkylningskänsla och sista datorinställningarna. Lite jobb. Onsdag – lite jobb jobbat, och ett möte där jag gjorde i princip allt för att avsluta ett möte en timme efter tänkt avslut, utom att handgripligen slänga ut deltagarna, men ändå kom försent till hämtning. Torsdag – strömavbrott, och fick dröja kvar på föris tills de fått bekräftat att de skulle få mat trots detta, för att sedan komma till ett nytt datorhaveri på kontoret. Fixat och klart lagom till arbetsdagens slut.

Mysigt ändå, att komma hem till denna här. Framför allt eftersom jag inte lyckats pumpa på hela dagen, och var som en kossa med mjölkstinna juver. Hade plötsligt stora fläckar på tröjan när jag kommit hem och hörde henne…

Nu långhelg, som vanligt, och även B:s födelsedagshelg. Hoppas vi kan ordna någon form av trivsel även om vi ställt in alla planer på någon sorts tillställning. På grund av trebarnschock, eller nåt.

Det mesta fungerar hyfsat. Utom kvällarna och nattningarna. B måste natta den ena efter den andra, eftersom jag sitter fast med minioren, som har sitt amningsmaraton just då, L får utbrott och tar lååång tid på sig att somna. H är inte så krånglig, men det är klart att det är drygt efter att redan ha nattat en. B är ”ledig”, men utmattad, från 20-21, och jag sitter ytterligare ett par timmar med den lilla. Förvisso framför teven, men det är också drygt när en egentligen vill göra annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.