Andrahandskärlek

Andrahandskärlek

På kvällarna, då jag ofta sitter fast i soffan med V några timmar (kan förstås sjala upp henne, men orkar sällan eftersom hon vill amma så ofta då, mellan ca 19-23) tittar jag på tv. Masterchef Australia och Grey’s anatomy.

Eller så glor jag på sociala medier (instagram, mer sällan facebook). Eller surfar. Barnvagnar. Eller Tradera.

Och just Tradera blev det en del av förra helgen. Jag lade lite random bud på barnkläder, och nu har de flesta paketen droppat in.

Det mesta är saker för V att växa i. (Den gröna Barbapappaklänningen köpte jag via en bloppis på Instagram redan för någon vecka sedan.) Den turkosblå tröjan med ugglor var dock i L:s storlek, och det orangea setet i H:s. Den vita P.o.P-tröjan med hjärta var till och med ytterligare någon storlek större, men jag kunde inte låta bli den.

Jag verkligen älskar att köpa barnkläder second hand. Det finns så mycket mer att välja på, och det är så mycket lättare att hitta färgglada kläder. Det är inte alltid det blir superbilligt, eftersom portot kostar en del, men det blir i alla fall billigare än att köpa nytt.

Och jag är glad att det finns folk därute som orkar sälja. Jag hade aldrig lagt tid på att fotografera, lägga upp annons, packa och posta ett klädesplagg som någon betalar kanske 20 spänn för plus porto. Det är kanske typiskt för egenföretagare, att vara medveten om ”timkostnaden” för allt en gör? Jag väger alltid in en tidsaspekt i kostnaden för allt jag säljer och köper.

Nåväl, jag är i alla fall mycket nöjd med dessa inköp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.