I’ll sleep when I’m dead…

I’ll sleep when I’m dead…

Gooood morgon! Eller nåt…

Det blev ingen god natt. Jag var sent uppe efter att ha röjt av köket när bebis kommit till ro. Hon sov som en liten sten. Tills jag lade in henne i sovrummet.

Natten blev sedan ett enda långt stök. Var 90:e minut, ungefär, blev bebis så pass orolig att jag var tvungen att ta upp och amma henne. Däremellan låg jag och mer eller mindre tryckte nappen på plats, varvat med att hålla en lugnande hand över den lilla bröstkorgen.

Jag har alltså sovit …inte alls. På sin höjd slumrat lite. Vid klockan 04.30-amningen vaknade L för andra gången. Sade först myndigt åt mig att lägga tillbaka bebis i sängen. Jag fick INTE ta upp bebis. Sedan började hon gråta, och mitt tålamod räckte inte till.

Sen ville hon gå upp.

Jaha.

Nu sitter hon och tittar på Youtube.

Den lilla? Sover som en stock i Babyzen Yoyo nu.

Ska försöka få en liten tupplur i soffan innan frukost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.