Kontorspremiären

Idag har minstingen fått göra sin första arbetsdag. Eller nja, fått besöka kontoret för första gången i alla fall, för att vattna blommor, ta in post och gå igenom e-postinkorgen inför landets uppvaknande efter helgen. Bara för att kolla så att inget akut ligger där osett. Kunna lämna över några uppgifter till vår assistent, som ju är åter på måndag, även om jag tänkte vara mestadels hemma en vecka till. Ska ta med mig lite pappersarbete hem att pyssla med hemifrån.

Men det betyder förstås också att alla mejl måste öppnas och prioriteringsbedömas. Så läskigt varje gång en varit borta några dagar. Min tendens till katastroftänkande gör att jag ALLTID tror att det ligger en massa akuta och arga mejl i inkorgen när jag inte öppnat den på en halv dag eller mer.

Så här långt har V visat sig vara en ypperlig kontorsbebis. Nymatad och nybytt när vi gick hemifrån vid 10.30 har hon sedan sovit som en stock i tre timmar. Jag har vattnat och tagit hand om posten och ätit julgodis. Sedan skulle jag börja kolla mejlen, men efter att ett program uppdaterats behövde datorn startas om. Och det visade sig att det även skett någon sorts systemuppdatering, för det var inte bara en omstart, utan 45 minuters installation som påbörjades. Nog för att datorn segat som tusan sedan Mojave kom, och en uppdatering således är välkommen, men…Suck… Sovande bebis och oanvändbar dator…

Brösten har börjat ömma också, och inte har jag pumpen med mig. Vakna då, sömntuta! Hon har alltså sovit i vagnens liggdel hela tiden, men nu tog jag upp henne för en kvart sedan i hopp om att hon skulle börja vakna då. Icke.

Rekommendationerna från BB var att inte väcka om hon inte sovit så länge som 4-4,5 timmar, men mina bröst börjar protestera efter 3 timmar, så jag ser gärna att hon vaknar nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.