Sjunde dagen efter förlossningen – nytt återbesök och farväl, stinkande stump

På annandagen var det dags att åka hela långa vägen in till DS igen, för ny vägning av den lilla.

Vikten hade i princip stått still, trots tillskottsmatning. Några gram uppåt, bara. Men å andra sidan så hade hon ju bajsat och vägdes före en måltid… Ingen var direkt orolig, så det var bara att fortsätta att toppfylla henne med ersättning efter amning, och se hur det blir med det om ett par dagar.

Eftersom vi inte kunde boka in något på BVC med hänsyn till helgdag fick vi en tid till neonatalmottagningen på fredag.

Men dagens största händelse var helt klart den att Stinkande Stumpen låg löst i blöjan på morgonen. Så skönt att slippa lukten och det allmänna äcklet och att äntligen få tvätta rent ordentligt. Dags för ett bad snart då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.