Fortfarande 2 dagar kvar till BF – väntar och väntar och väntar

Fortfarande 2 dagar kvar till BF – väntar och väntar och väntar

Bebis visar inga som helst tecken på att vilja titta ut, och hen har nu jäst längre än storasyster. Och jag måste gå till det där barnmorskebesöket imorgon.

Note to self (som ju inte behövs eftersom detta är sista gången): fixera dig inte vid ett datum som ligger före officiellt BF, för det kommer bara att kännas som att du går på övertid innan du ens kommit fram till det officiella datumet…

Magen har sjunkit två våningar till, och bebis försöker borra sig ut genom svanskotan. Inte så framgångsrikt, men ganska smärtsamt. Det tyder förstås på att det snart är dags, men det är det ju oavsett i vecka 40. Bara inte nödvändigtvis idag eller imorgon eller ens i övermorgon.

Det gör så ont när hen rör sig nu, och det är så mycket tyngd i bäckenet. Och för varje dag ökar oron lite. Nu vill jag se min bebis på utsidan, tack!

Idag har jag ätit, sovit och tvättat lite tvätt. Saker som borde främja förlossningsstart tycker jag. Vila och oxytocinframkallande gos med trött tvååring. Påfyllnad av massor av kalorier. Lite lätt boande för att känna att jag förbereder för bebis. But nothing so far…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.