2 dagar kvar till BF – det händer ingenting…

2 dagar kvar till BF – det händer ingenting…

Nej, den där lilla blodsdroppen verkar inte ha varit något tecken på annalkande förlossning.

Inte en värk eller något som ens liknat en värk har dykt upp under natten, och om två timmar är Hoppsan officiellt senare ut än storasyster. Suck! Hade det inte varit för julen hade det inte känts så angeläget, men nu vill jag verkligen bara få förlossningen överstökad. Snarast möjligt.

Jag har ont i svanskotan och kanske en tillstymmelse till något mensvärksaktigt i magen. Men absolut ingenting som vare sig känns som öppningssmärta eller tryck nedåt (förutom att bebis verkar trycka på svanskotan).

Bebis rör sig, men det är bara krafsanden och små vridningar nu, det är så trångt och bara spänner överallt så fort hen rör sig.

Jag har inte helt givit upp om dagen ännu, men är inställd på att trots allt behöva åka in till barnmorskebesöket imorgon. Det i 39+5 som jag ju aaaldrig skulle behöva komma till… då skulle jag ju snusa bebis redan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.