3 dagar kvar till BF – min dag kom och gick!?

3 dagar kvar till BF – min dag kom och gick!?

Nähäpp. Det blev ingen bebis på min magiska dag. Om inget mirakulöst sker under kvällen, då, men jag har inga känningar whatsoever utöver den allmänna tyngdkänslan som ju hängt med ett tag nu. Ska det verkligen behöva bli så att jag går längre med trean än med tvåan? Annars är imorgon sista chansen…

Det är den 17/12 redan. Snälla kom bara ut nu, så vi hinner fira jul som familj. Bebbe lilla…

Så jag har jobbat. B har vabbat. Om 45 minuter ska jag checka ut från kontoret för att hämta upp H från föris. Sedan tänker jag vara hemma alldeles oavsett, och jobba hemifrån med det jag hinner och orkar. Kanske bebis blir mer benägen att komma om den vet att jag inte tänker ”fuska” och gå till kontoret trots att jag tänkt gå på ledighet från denna vecka? Meningen var ju att du skulle födas idag, skruttunge…

Nåväl, ut kommer hen väl så småningom. Men jag vill ju så gärna hinna föda och komma hem senast till på söndag, så att det blir julgran och julmat och allt sånt fixat till julafton. Den första julafton som L kommer att vara medveten om på riktigt. Den första julafton som H har gått och längtat efter sådär som bara barn kan längta efter julafton. Jag vill inte missa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.