8 dagar kvar till BF – trött och sliten men fungerar ändå

8 dagar kvar till BF – trött och sliten men fungerar ändå

Utöver den enorma tröttheten så orkar jag ändå fungera någorlunda fortfarande, såhär i vecka 38+5. (Det låter verkligen mycket, eller hur?)

Jag gick med barnen i dubbelvagnen till förskolan, gick till jobbet. Det gick inte fort, men det gick utan problem eller smärtor. Jag kan fortfarande lyfta upp L rätt bekymmersfritt. 

Blev såklart tvungen att sova en stund efter morgonkaffet, och hade svårt att få särskilt mycket gjort sedan också, på grund av gröt i huvudet. Men något blev i alla fall gjort, och det är nog där jag får lägga ribban just nu. 

Sedan blev det att vagga till föris i rask takt för att plocka upp H och vagga vidare till frisören. Och det fungerade också på något vis. 

Dagens status är således trött i huvudet, men en hyfsat fungerande kropp i övrigt. Considering vecka 39 och så… Nu bara måste jag sova ordentligt inatt så att jag hinner och orkar göra klart lite jobb imorgon förmiddag. 

Jag fick någon timmes sömn vid nattning, och förvånade mig själv med att sedan orka gå direkt till tvättstugan och sortera och vika hela tvättberget. Den rena tvätten som dumpats i lager på lager på lager ovanpå bänkarna, och vars undre lager inte sett dagens ljus sedan Mallorca-resan i augusti. Vilket bikinidelar och strandkaftaner skvallrade om.

Nu ska jag bara försöka somna före midnatt, och hålla tummarna för att min lilla dotter kanske sover till någon gång efter fem imorgon. Ska bara se klart avsnittet först…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.