21 dagar kvar till BF – Trött och illamående

21 dagar kvar till BF – Trött och illamående

Här blir det inte många knop gjorda idag. När jag kom till kontoret var jag redan vid ankomst så TRÖTT att jag slocknade över skrivbordet innan kollegorna ens dök upp vid 8-tiden. Tvingade mig upp för en gemensam kaffe, men var tvungen att ursäkta mig och gå och vika mig över skrivbordet igen. Där jag mer eller mindre låg i dvala fram till klockan 10. Ungarna var vakna från strax efter 05 imorse igen, men det vette tusan om jag kan skylla den här extremtröttman på dem. Illa mår jag också. Och tröttheten är så att allt bara snurrar.

Inga möten idag, tack och lov. Men en del annat jobb att göra, och inbokad planering och julpynt av kontoret med kollegorna. Hoppas inte att bebis tar det där med att den är formellt att se som färdigbakad efter idag på som ett tecken på att den är välkommen ut. För det är hen INTE. Jag har ingen som helst avsikt att föda förrän tidigast om två veckor och en dag. Inte före 14 december, hör du det, Hoppsan?

Jag mår verkligen konstigt idag. Men jag är nog bara lite sjuk och allmänt höggravid. Hoppas jag. Det är precis tre veckor kvar till officiell BF idag.

Ska ta mig igenom mina måsten, och sedan försöka vila så mycket det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.