65 dagar kvar till BF – tick, tick, tack

De tickar ned, dagarna. Bara några dagar till så är vi nere på två månader. TVÅ YNKA MÅNADER, VA? Inte kloookt…

Jag har jobbat en heldag (hallelujah!) och kom hem till ett dukat bord till middagen.

L hade bitits/försökt bitas på förskolan tre gånger idag också. Tydligen var det lite allmänt orolig stämning på Lilla, med nya fröknar och inskolningar, så det är kanske det hon reagerar på? För hemma är hon enormt mammig och delvis ganska sur, men hon bits inte. Men hon är absolut inne i någon sorts (trots-/närmande-)fas, så hon är säkert generellt lite känslig för tillfället.

Hoppsan rör sig mycket, och det börjar faktiskt kännas lite som en bebis därinne, inte bara poppanden och pockanden.

Jag äter alldeles för mycket godsaker.

Apoteket Hjärtats webbutik utlovade Omeprazol som inte fanns. Men ett gäng nya nappar till L, och det första till min BB-necessär – en ansiktskräm från Cetaphil, kom hemlevererat till dörren ikväll med en Best-bil. Jag hade gjort en storbeställning från Apotea som jag trodde skulle kunna levereras samma dag, men det bidde inte så p.g.a. vissa saker restnoterades, så jag kände mig halvdum som stod där och tog emot billeveransen av en enda liten, liten kartong.

Det här är tänkt att bli L:s sista laddning nappar. Senast när hon fyller tre är det dags att lägga av, och nu har hon i princip bara napp vid insomning och uppvaknande, samt i vagnen på väg till förskolan. (Snacka om att det är skillnad på barn nummer två – jag planerar inför att hon snart fyller tre redan innan hon fyllt två 😂)

Mer än så hände inte denna dag, 65 dagar före BF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.