98 dagar kvar till BF – försöker få rätsida på jobbet

98 dagar kvar till BF – försöker få rätsida på jobbet

Nedräkningen fortsätter!

En av de viktigaste sakerna jag har att ta itu med är att få ordning på jobbet. Komma ikapp. Den här gången har jag inget annat val än att försöka tuffa på så gott det går trots bebis.

För att jag har en halv anställd och ett halvt kontor att pröjsa för alldeles oavsett vilken möjlighet jag själv har att arbeta. B får vara pappaledig, och jag får försöka klona mig själv för att kunna vara med bebis och amma och dra in någon sorts pengar. Hur det ska gå till vet jag inte.

Sommaren med efterföljande förkylningar har lämnat mig med högvis med jobb, och det går så trögt, så trögt. Varje dag väller det in mer mejl och telefonmeddelanden än jag hinner ta itu med, och en övervägande del är sådant det inte går att tjäna några pengar på ändå, men som tar tid och fokus från det jag faktiskt behöver göra för att kunna fakturera något. Förhoppningen är ju att det kommer att lossna, men ibland…vette fan…

Nåväl. Inte mycket annat att göra nu än att köra på. Ända in i kaklet. Jag har i alla fall gjort framsteg den här veckan, och har nu bara ett par riktigt dåliga samveten kvar som måste tas om hand. Bara jag får fungera någorlunda så kan jag kanske ta helg med relativ sinnesfrid och en känsla av att i alla fall ha jobbat igen förkylningsveckorna då inte mycket blev gjort.

Eget företag och småbarn. Inget jag rekommenderar till någon alls, faktiskt. Eller jo, ETT barn kan nog fungera med rätt stöd och rätt kollegor och rätt medförälder. TVÅ är katastrof. Och TRE? Gode gud, vad har jag givit mig in på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.