Förlåt i förväg…

Förlåt i förväg…

…men just idag är det fyra månader kvar till JULAFTON!

(Förlåt-förlåt-förlåt jag avskyr också alla som tar ordet JUL i sin mun före typ mitten av november)

Men i år kommer jag att sitta och glo på Kalle Anka med min fyraåring, min tvååring och min alldeles färska, sista lilla bebis i famnen. Den lilla som sparkar som en tok i min mage just nu.

Familjen kommer att vara komplett och färdigbildad, och förhoppningsvis kommer jag att ha möjlighet att i vart fall en liten stund bara insupa lite julefrid, med en unge hängande i tutten och de två andra hoppandes runtomkring, sockerhöga på knäck. Mannen får servera glögg och förbereda julmat under tiden.

Det kommer att bli så mysigt, detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.