Ny och gammal kärlek

I bakgrunden mannen som just idag varit min i TIO ÅR! Och imorgon firar vi fyra år som föräldrar. Firandet av vårt första årtionde tillsammans får skjutas lite på framtiden, till förmån för H:s ”fyrakalas” (det är sååå svårt att hålla sig för skratt när han planerar framåt för sitt ”sexkalas” om två år…)

I förgrunden min nya kärlek och sängkamrat de närmsta fyra månaderna – en gravidkudde från Bbhugme. Packade upp den nu ikväll and I lööööv it. Synd på sitt sätt att den bara kommer till användning för en graviditet.

Idag är det också exakt fyra månader till dagen som är min hetaste gissning på Hoppsans födelsedag. 17 december, glöm inte var ni hörde det först! Det är också min och B:s förlovningsdag. Tack och lov att vi är färdiga med barnalstring sedan, och i vart fall kommer att ha vår bröllopsdag 9 juni ifred från födelsedagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.