Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Jag slutade ju handla på #polarnopyret när de ändrade sitt utbud från färgglada, lekvänliga kläder för barn, till dova pasteller för pojkar eller flickor, med snävare utrymme i samma storlek för de sistnämnda. Men jag har inte lyckats hitta några fungerande ersättare på strumpfronten, strumpor som både sitter kvar på fötterna och har halkskydd. Så idag klev jag in på en P.o.P-butik för första gången på evigheter, för att fylla på förråden. Ett gäng 22/24 till L, som borde fungera minst 1,5 år till, och jämnt fördelat mellan 25/27 och 28/30 till H. Det här var de absolut mest färgsprakande som stod att finna
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.