Tur att jag varit med förr…

Tur att jag varit med förr…

Jag har knappt känt av Hoppsan någonting den senaste veckan. Oron hade kunnat driva mig till vansinne vid det här laget. Om det inte var för att jag var så duktig på att dokumentera min förra graviditet.

Jag behöver inte gå längre än till bloggen, sommaren 2016. Då jag precis runt denna tid i graviditeten hade stor oro för att jag inte kände av Knyttet, sedermera L. Efter att tidigt ha känt rörelser som pirrande och durrande, och nyss ha upplevt de första poppande rörelserna.  Då jag helst inte ville prata om graviditeten, för att det kändes som att det bara var på låtsas.

 

Ja, så gick mina tankar där i juni/juli 2016. Och sedan var det dags för RUL och panik över att jag blev tillbakaflyttad 5 dagar. Nu är det ungefär en vecka kvar till RUL med Hoppsan, och jag tänker ta allt med ro fram tills dess. Men jag kan ju ana att det nog är så att moderkakan ligger i framvägg denna gång också…

Eftersom jag redan blivit flyttad 6 dagar vid KUB-ultraljudet hoppas jag dock verkligen att jag inte flyttas mera vid RUL, för DÅ kommer nog hjärnspökena att vakna till liv igen. Och jag orkar verkligen inte med det där katastroftankeältandet en gång till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.