Uppe med tuppen (och lillbarnet)

Idag blev jag väckt 04.56 av att någon höll på att försöka sätta på mig mina glasögon på bakhuvudet, och trasslade in dem i mitt hår. Det var lillbarnet såklart, som har för vana att ge mig mina glasögon och mobiltelefon när jag vaknar. Idag var jag tydligen lite seg med att ta emot hennes gåvor (kanske för att klockan var före 05 och jag SOV…) så hon gick mer handgripligen till väga.

Det blev inget äventyr igår, utöver en tur till IKEA i Uppsala. Vi skaffade ett låsbart skåp till lekrummet, för förvaring av pussel och annat vi ledsnat rejält på att behöva städa upp från vardagsrumsgolvet VARJE DAG. Att bara få komma ut ur huset, och dessutom att ungarna fick en middag som de åt och tyckte om, var en bonus.

Nåväl, med hjälp av ”Tåget” på SVT Play och en balja kaffe ska jag väl överleva denna morgon också. Hoppas bara storebror fortsätter sova en stund till. Idag ska vi försöka komma iväg på något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.