Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Premiärtur i vårsolen med Donkeyn och nya hjulen, åkpåsarna och skötväskan! Som väntat var det mycket tyngre att dra vagnen utan lufthjulen, men det visste jag ju att det skulle bli. Åkpåsarna i ull från Tinkafu är såå fina, kvalitet ut i minsta detalj. Min resliga 3,5-åring är så klart lite lång (den är för 0-3 år), men genom att sätta påsen lite längre ner, mer som en footsack, blev det perfekt. Båda barnen sov. Jag valde att inte göra hål för selen för premiärturen, och det fungerade utmärkt. Med Donkeyns trånga säten utfyllda med åkpåsar, byglar på, och det sträva yttermaterialet i påsarna, satt både barn och påsar på plats hela promenaden ändå. Älskar skötväskan också! #tinkafu #tinkafusquare #skötväska #tinkafuvognpose #åkpåse #bugaboodonkey #bugaboodonkeyweekender #bugaboo @tinkafu
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.