Morgonlämning

Vet ni vad detta är? En mamma som förvisso bara sovit i tre timmar efter att ha suttit uppe och stressjobbat halva natten med saker som skulle ha varit förberedda inför dagen.

Men… Det är också en mamma som står utanför förskolan klockan 07.18, med båda barnen redan incheckade, och fri att fortsätta till jobbet!

Det här är en mamma som låser upp dörren till kontoret. Först på morgonen!??

Känslan av att här väntar ingenting som jag missat, ingen kommer att dyka på mig när jag stiger in och hälla en drös post-its över mig. Jag var här fredag eftermiddag, och är nu här måndag morgon över en timme innan vi ens öppnar vår växel.Om några veckor har jag kanske lyckats vända om det hela, så att jag återigen kan styra mitt arbete mer själv än att konstant bara reagera, släcka bränder och vara jagad.

Tillbaka till en mer normal tillvaro. Som egenföretagare har jag aldrig haft mer stressade perioder än föräldra”ledigheterna”.

2 thoughts on “Morgonlämning

  1. Jag känner igen det där! Aldrig har en varit så glad, lycklig och tillfreds på jobbet som efter en fick barn! Jag älskar att gå till jobbet, och kanske särskilt på måndag morgon! 😉

    1. Härligt! Hoppas jag kommer dit snart också. Just nu är det mer en lättnad av ångesten över att snart kanske slippa känna mig jagad och otillräcklig hela tiden. Men jag har också älskat att gå till jobbet, så det kommer nog när jag blir fullt ”arbetsför” igen 😃 Idag tar B första vabbet med L 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.