Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Bumper bar monterad på #thuleurbanglide2double. Det enda tillbehöret som endast passar på nya modellen, i övrigt ska nya tillbehör passa på gamla modellen och vice versa. Det går bara att ha en bumper bar, och inte tillsammans med liggdel eller (gissar jag) nya babyskyddsadaptrarna. För mig fungerar det dock bra, med en ettåring som spänns fast i sele, och en 3,5-åring som får sitta löst och hålla i bumpern. (Obs att det inte är rekommenderat att använda bumper istället för sele och yada yada enligt säkerhetsinstruktionerna, egen risk, okej?)#thulebumperbar
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.