Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Sjuka barn har gjort att nyinköpet fortfarande står inne i huset och dräller. Jag har flyttat runt den lite, och fick en känsla. Är den inte lite bredare än den förra modellen? Lite research visade att, jo det är den. Förut var den 78 cm, nu är den 80 cm. Vilket hemma hos oss är skillnaden mellan att segla igenom alla innerdörrar problemfritt och att bara preecis gå att klämma igenom vissa, och inte alls gå igenom andra, där själva dörrbladet inte går att helt få bort ut de 80 cm breda dörröppningarna. Värt att veta, kanske? #thuleurbanglide2double
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.